40-årskris eller bara allmänt förvirrad?!

Jag har aldrig tyckt att det är jobbigt att bli äldre. Tvärtom. För varje år som går så har jag snarare känt att jag blir mer nöjd med både mig själv och med livet i största allmänhet. Att jag har en grym dödsångest är en helt annan historia, men bortsett från den så har livet liksom bara blivit bättre och bättre.

Glad och trygg

Sedan jag sa upp mig och startade mitt företag för drygt ett år sedan får jag ofta höra att jag har blivit en gladare och tryggare person. Det stämmer nog till stor del. Jag älskar att styra min egen vardag och att själv bestämma vad jag vill ägna mina timmar åt. Att ha möjligheten att fatta snabba beslut och att dessutom genomföra saker i samma stund som man bestämt sig för dem är härligt.

Förvirrad och obeslutsam

Senaste tiden har jag ändå börjat känna mig både förvirrad och obeslutsam. Vad vill jag och hur tar jag mig dit? Vad är viktigt i livet och hur vet jag att jag prioriterar rätt? Vem är jag i relation till andra och kan man vara 40+ och ändå vara osäker på vad man vill göra när man blir vuxen? *Frustrerad suck*

Så, ni kloka människor där ute. Är det här en tillfällig livskris som kommit ikapp mig eller blir man mer förvirrad ju äldre man blir? Trodde ju att det skulle vara tvärtom liksom.

Kram på er

/Jana

 

 

2 kommentarer

  1. Jana
    Du är inte förvirrad utan kreativ och nyfiken på livet!
    Jag lovar att det aldrig tar slut. Vilket innebär att du aldrig stannar upp i din utveckling och det är ju tur eller hur

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *